Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το εμπόριο παιδιών "καλεί" με...απόκρυψη

 


Με τα μάτια στραμμένα στον προεκλογικό θεατρινισμό των (απο)κομμάτων, πέρασαν στα ψιλά την είδηση που καταδεικνύει - πέραν όλων των άλλων - την εξευτελιστική κατάπτωση της πολιτείας και της συλλογικής διαβίωσης μας.

Πρόκειται για τη σύλληψη ενός 56χρονου που κατηγορούνταν για απαγωγή και εκμετάλλευση ανήλικων, για τον οποίο μάλιστα είχε εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης μετά από αίτημα της Αλβανίας ως χώρας προέλευσής του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα της διακίνησης ανηλίκων. Όπως αναφέρει το 
ethnos.gr, ήρθε σε επαφή με κυκλώματα διακινητών ανηλίκων στα Τίρανα και προσέγγισε μια άπορη αλβανική οικογένεια, στην οποία δίνοντάς της 100.00 Λεκ (900 ευρώ), τον άφησε να αγοράσει (!!!) το 8χρονο αγόρι και αφού μετακινήθηκαν στη χώρα μας, το εξανάγκαζε να επαιτεί. Ο εξαναγκασμός όμως δεν ήταν στα λόγια, αφού οι απειλές και η σωματική βία κατά του παιδιού ήταν άνευ προηγουμένου, παρακρατώντας του - φυσικά - όσα χρήματα μάζευε.

Ποιος από όλους φταίει για αυτή την κατάληξη του παιδιού; Φυσικά όλοι….

Οι απαιδαγώγητοι εξευτελισμένοι γονείς που επιτρέπουν αυτή την αποτρόπαια πράξη για ένα ψωροκόμματο, το κύκλωμα διακινητών ανηλίκων και ο φερόμενος δράστης που «κάνουν τη δουλειά τους», το κράτος της Αλβανίας που όντας παντελώς ανύπαρκτο, είναι πρόσφορο έδαφος για τους σπόρους της διαστροφής και της απρόκλητης αδικίας, αλλά και το δικό μας κράτος που κρατά τις πόρτες του … ανεξέλεγκτες.

Πού είναι όλες οι υπηρεσίες του κράτους που θα έπρεπε να ελέγχουν τα πάντα, αλλά επιλεκτικά τα αγνοούν;
Πού είναι η φύλαξη των συνόρων μας;
Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει διαρκής ενημέρωση της αστυνομίας για τα διεθνή εντάλματα σύλληψης, έτσι ώστε να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά;

Χιλιάδες παιδιά βιώνουν τέτοιες καταστάσεις, την ώρα που η «προάσπιση των δικαιωμάτων» είναι μόνο μια κουρελιασμένη ευρωπαϊκή ετικέτα. Να το πάμε και λίγο παραπέρα;

Δε χρειάζεται να ελέγξει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε ποιος μπαίνει, ούτε ποιος βγαίνει, αφού δε θέλει να μας προστατέψει από κάτι.
Δεκαετίες ολόκληρες "λειτουργούν" τα κυκλώματα εμπορίου παιδιών στην χώρα μας και το καθεστώς κλείνει τα μάτια ακόμα και στη χαοτική εισροή εκατομμυρίων «μεταναστών».
Ίσα - ίσα, με την καραμέλα της δήθεν "ισότητας" και της "αλληλεγγύης αλά κάρτ", εκπονεί το μαεστρικό σχέδιο της, αυτό της απορρόφησής τους στον κοινωνικό μας ιστό, άραγε με τι σκοπό;

Για την παύση αυτής της νομιμοφανούς αλητείας που εξελίσσεται στην χώρα μας σε όλες τις εκφάνσεις, εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας θέτοντας τα θεμέλια της πραγματικής δημοκρατίας, όπου ο πολίτης μετέχει "κρίσεως και αρχής" και δεν παρακολουθεί αμέτοχος άβουλος και αδρανής. Όρισε τη βάση του μοναδικού στόχου που πρέπει να υπάρχει στο νου κάθε ανθρώπου, της πραγματικής Ελλήνων Πολιτείας, αυτής όπου ο άνθρωπος ζει, ανελίσσεται και δημιουργεί σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον του. Αυτής που έχει μοναδικό γνώμονα τον ίδιο τον πολίτη και ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό στο σύνολο των πολιτώνΟ προορισμός! Και αυτός ο προορισμός  μας κοιτάει στα μάτια και περιμένει υπομονετικά να του δώσουμε την εντολή να εμφανιστεί.
Γιατί αν δεν το κάνουμε, αγαπητέ συνέλληνα, θα είμαστε άξιοι όλης αυτής της κεκαλυμμένης «αν-αρχίας», αρά και συνένοχοι στο έγκλημα!

Το παρελθόν όμως, μας δίδαξε πολλά και τώρα θα αποδείξουμε ότι ήρθαμε για να υπερασπιστούμε το δίκαιο. Αυτό που καταπάτησαν και μας έκλεψαν. Ήρθαμε για να υπερασπιστούμε την αλήθεια, γιατί είμαστε η ίδια η «α-λήθεια». Έξω από τη λήθη στην οποία προσπάθησαν να μας βυθίσουν. Είμαστε το ΦΩΣ που πρέπει να απλώσει τις ακτίνες του παντού… Γιατί το σκότος είναι προ των πυλών.

Όπως αποτύπωσε ο Γιάννης Ρίτσος, «Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι η ομίχλη. Εμείς που λες όλα τα φτιάχνουμε στο φώς». Τώρα είναι η ώρα να το αποδείξουμε!!!

Σύνταξη : Μαριάνα Συμεωνίδη 
Επιμέλεια : Αναστασία Ιακώβου


https://palladios.blogspot.com/2023/05/emporio-paidiou-gia-900-euro.html?m=1&fbclid=IwAR0rulRlkR1ZzSqItrhnJku6ajVlLBNFGtyOmkUSFxpvutoXJU_dtH2XC2c

Δεν υπάρχουν σχόλια